Wonen

Wees zuinig als kok op je gereedschap

messentassen

Voor een kok in de keuken is niets zo belangrijk als goede messen, zonder goed materiaal kun je geen lekkere maaltijd bereiden. Leg je de messen gewoon in een lade, dan weet je zeker dat deze snel niet scherp meer zijn. Messentassen zijn perfect als je zuinig bent op je messen, en deze lang scherp wilt houden en ieder moment wil gebruiken. Tevens doe je met de messen in de tas ook veel langer, dan dat ze los in een lade liggen.

Perfect als je met de messen op pad moet

Ben je als kok ergens uitgenodigd om een maaltijd te bereiden, dan kun je niet zonder je eigen scherpe messen. Messentassen zijn ook perfect om je messen op een veilige manier te vervoeren, je messen blijven niet alleen scherp maar zitten ook opgeborgen in de tas zodat niemand ermee in aanraking komt. De tas van leder is sterk en beschermen de messen perfect zodat deze altijd scherp blijven tijdens vervoer.

messentassen

Kenmerken van de tassen voor messen

De messentassen van Xapron hebben bepaalde kenmerken, zo is elke tas vervaardigt van hoge kwaliteit leer en verkrijgbaar in diverse formaten. De tas voor je messen is ook voorzien van een flap, deze kun je over de messen heen klappen om deze te beschermen. Met een stevige riem sluit je na het oprollen de tas zodat de messen goed en veilig opgesloten zitten, met de schouderriem die als extra kunt bestellen vervoer je de messen nog eenvoudiger. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *