Woning en Tuin

Wat kan je doen om je huis op te knappen?

Tijdens de corona tijd zijn we massaal bezig met opknappen van ons huis. Iedereen krijgt nieuwe inspiratie om los te gaan in de tuin, binnenshuis of in de garage.  Misschien ben je in de zomervakantie wel niet op vakantie geweest omdat je het niet aandurfde om het risico te nemen om naar het buitenland te gaan. Wij snappen deze onzekerheid volkomen. Maar waarschijnlijk heb je toch die 2 á 3 weken vakantie opgenomen. Dus je hebt genoeg tijd om vakantie in Nederland te vieren. Wij hebben de gouden tip! Vier je zomervakantie gewoon in je eigen woning! In deze blog hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat je allemaal zelf kan regelen om je eigen woning op te knappen. Lees gauw verder. 

Investeer in isolatie 

Investeren in isolatie? Dit is een vrij breed begrip en dit zou je in eerste instantie niet meteen koppelen aan het opknappen van jouw woning in de zomer. Maar het is juist een goede investering om juist in de zomer, jouw woning geheel winterproof te maken. Dit kan een verbeterde isolatie zijn in je woning door bijvoorbeeld te investeren in dubbelglas. Ook het renoveren van jouw kozijnen, zijn uitstekend voor verlaging van jouw energierekening. Denk aan een aluminium schuifpui op maat of aluminium kozijnen bij HEPRO. Het investeren in nieuwe kozijnen en deuren zorgen voor een betere isolatie. Het behoudt namelijk warmte binnenshuis en houdt juist kou buitenshuis tegen. Ideaal dus! 

Geef je tuin een make-over 

Als het zomer is hoop je dat het lekker weer is. Hoewel Nederland een erg wisselvallig klimaat is, zit er vast wel een zomerse dag tussen in je vakantie waarin jij lekker in de tuin bezig kan. Geef je tuin een upgrade en schaf bijvoorbeeld een nieuwe lounge-set aan! Of ben je klaar met het continu onderhouden van jouw grasveld? Misschien is het een idee om het gras eruit te halen en deze opnieuw te betegelen.  

Het uitbreiden van je woning 

Misschien ben je wel toe aan een complete renovatie. Je spaarcentjes voor een vakantie bewaard, maar ga je toch niet weg? Wellicht had je het oog op die uitbreiding van je woning, of die nieuwe keuken. Omdat je toch niet op vakantie gaat kun je ook je geld hieraan besteden! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *