Geen categorie

Waarom kunstplanten ook buiten goed kunnen passen?

Het wordt weer kouder en de blaadjes vallen van de bomen. De planten en de bomen gaan in winterrust dus geniet van de planten en de bomen die momenteel nog groen zijn. Het liefst zou je natuurlijk  het hele jaar door een mooi tuin hebben, Een tuin die in winterrust is zit er toch altijd een beetje saai uit.

Het hele jaar een mooi groene tuin lijk onmogelijk maar is het niet volgens Easyplants. je kunt namelijk een paar planten die wel in winterrust gaan vervangen door kunstplanten. Het verschil valt niet op tussen de echte planten en de kunstplanten en toch blijft je tuin een heel jaar lang groen. 

Verschil binnen en buiten kunstplanten

je zou je nu vast afvragen kan ik alle kunstplanten zomaar buiten zetten. Nee dat is niet zo helaas, de planten die u buiten in de tuin neerzet moeten natuurlijk wel bestemd zijn tegen alle weersverwachtingen kunnen. Als je ‘normale kunstplanten hebt die niet weerbestendig zijn blijven de kunstplanten niet zo lang mooi. Kunstplanten die voor buiten bestemd zijn, zijn gemaakt van een steviger materiaal. Dat zelfde materiaal is bestemd tegen UV-straling daardoor kunnen ze tegen de straling van de zon. 

Verkleuren 

Kunstplanten voor buiten zijn dus gemaakt van een ander materiaal dan kunstplanten die gemaakt zijn voor binnen. Door de zon kunnen kunstplanten als een kunstpalm sneller verkleuren. De kunstplanten van  Easyplants veranderen niet zo snel van kleur om de Uv-bestendig zijn. Hier kunnen de planten voor langere tijd in de felle zon staan. De kunstplanten van Easyplants hebben een speciale UV-protectie, waardoor ze nog veel langer mee kunnen gaan dan ‘normale’ kunstplanten.

Wel hebben kunstplanten die buiten staan een kortere levensduur dan kunstplanten die voor binnen bestemd zijn. Kunstplanten kunnen namelijk niet de schade herstellen op het moment dat dat de plant schade heeft. Een echte plant kan wel de schade herstellen door de voedingsstoffen.

Kwaliteit 

Goedkope kunstplanten voor in uw tuin zullen u snel teleurstellen, de kwaliteit van goedkope planten is vaak niet zo goed. Als de kunstplanten van ziet zo’n goede kwaliteit zijn zullen ze snel hun kleur verliezen en stuk gaan door het regenwater. Je kunt dus beter investeren in een wat duurdere en kwalitatieve plant. dan goedkoop en dat ze snel kapot gaan uiteindelijk scheelt dit ook voor je portemonnee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *