Wonen

Verhuizen in Zuid-Holland? Dat doe je zo

Als je wilt verhuizen, weet je ongetwijfeld al dat er een enorm hectische periode aan zit te komen voor je. Het is dan ook niet gek als je hier tegenop kijkt en er het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt. Het is daarom goed om een hele goede voorbereiding te hebben en gestructureerd te werk te gaan hiermee. Zo voorkom je dat je tegen allerlei verrassingen loopt of er dingen onnodig vertraging oplopen. Wees daarom goed voorbereid hierop. Neem desnoods een professioneel bedrijf hiervoor in de arm, Verhuis Den Haag is hier een goed voorbeeld van.

Stappenplan voor het verhuizen

Begin voor het communiceren van de verhuisdatum naar bekenden en bedrijven eerst met het maken van een stappenplan, zo voorkom je dat iedereen je houdt aan een datum die je vervolgens niet haalt en er onnodig gedoe ontstaat. Op deze manier voorkom je dat en bespaar je jezelf een heleboel stress. Want als je namelijk aan je internetprovider doorgeeft op 1 januari te vertrekken en opeens tot 15 januari moet blijven, wordt het weer stressen, bellen, regelen en nog meer tijd kwijt zijn aan een verhuizing die al tijd genoeg kost zonder extra gedoe. 

Waar moet je aan denken?

Er zijn vele dingen die je niet moet vergeten natuurlijk. Zo zijn er de basiszaken, zoals het doorgeven van je verhuizing bij de gemeente en alle bedrijven waarvan je klant bent, maar ook aan bijvoorbeeld school of werk als daar sprake van is. Als je kinderen hebt, moet je natuurlijk tijdig op zoek  gaan naar een nieuwe school en de verhuizing doorgeven op de huidige school. Maar een ander aspect waar je rekening mee moet houden als je bijvoorbeeld een verhuisbedrijf inschakelt, is de locatie en omstandigheden van je nieuwe woning. Is dit een rijtjeshuis of een appartement? Een verhuisbedrijf wilt het namelijk ook van tevoren weten als ze met hun verhuislift Den Haag centrum moeten doorkruisen of daar aan het werk moeten. Let hier daarom dus ook goed op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *