Geen categorie

Openluchtgevoel met een overkapping lamellen

Een terras is al lang een belangrijk onderdeel van de tuin geworden. Hier eten, werken en brengen mensen tijd door met familie en vrienden. Een overkapping lamellen biedt uniek comfort op warme zomerdagen! Je creëert immers een geklimatiseerde feelgood ruimte op het terras of midden in de tuin! Om het terras echter niet alleen op warme zomerdagen te kunnen gebruiken, is een stevige overkapping nodig die bescherming tegen regen en wind garandeert onontbeerlijk. Een overkapping met lamellen is hiervoor een goede keuze.

Pluspunten van een overkapping met lamellen

Vrijstaand of geschakeld, een overkapping met lamellen wordt op maat gemaakt en biedt tal van opties en voordelen:

  • Geniet van de verscheidenheid aan trendy kleuren, discreet of opvallend , in ieder geval passend bij het terras en de gevel en je persoonlijke voorkeur.
  • De lamellen en de verlichting zijn heel eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening tablet of smartphone.
  • De roterende lamellen zijn regen ,sneeuw en windstabiel en bieden hele jaar door bescherming tegen weersinvloeden , ook op warme dagen
  • Met onze veelheid aan extra’s kunt u uw lamellen dak individueel uitrusten zoals geïntegreerde LED-strips, design warmtestralers en nog veel meer.

Installatie en prijzen van een lamellendak

De prijzen voor een lamellen overkapping variëren afhankelijk van het model, materiaal en accessoires. In de doe het zelf zaak kun je goedkope bouwpakketten maar die bieden vaak een zeer beperkte keuze aan lamellen dakmaten. Gespecialiseerde firma’s maken een lamellendak op maat en geven de koper een gedetailleerde omschrijving van alle opties en prijzen. Erg nuttig is de fabrieksgarantie en de garantie dat dat eventuele reserveonderdelen die je later nodig hebt, in de firma aanwezig zijn. Elke terrasoverkapping kan pas op lange termijn zijn volle waarde en kwaliteit ontplooien als hij perfect geplaatst is. Een goede montage vraagt om gekwalificeerd vakpersoneel en anderzijds om montagemateriaal van de hoogste kwaliteit. Doe zeker een beroep op onze ervaren monteurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *