Wonen

De makelaar van Leeuwarden en omgeving

Ben je op zoek naar een makelaar in de omgeving van Leeuwarden? Dan ben je bij De Vos Makelaardij op het juiste adres. De Vos Makelaardij is dé makelaar van Leeuwarden en omgeving. Met expertise in het verkopen van jouw huis, het helpen bij huizen kopen, huizen taxeren en nog veel meer. Bij deze (De Vos Makelaardij Leeuwarden) makelaar voel je je thuis.

Waarom zou je kiezen vaan De Vos Makelaardij in Leeuwarden? 

De Vos Makelaardij heeft rondom hun dienstverlening een aantal belangrijke pijlers opgesteld. Een aantal van deze pijlers zijn dat een waardebepaling van je huis altijd gratis en vrijblijvend is, we een Friese mentaliteit hanteren, dat wil zeggen een no-nonsens mentaliteit en dat we doelgericht en scherp onderhandelen. Alle belangrijke pijlers van onze dienstverlening vind je op onze website terug. Neem gauw een kijkje. 

Je huis verkopen in en rondom Leeuwarden

Als je je huis in Leeuwarden, of in de buurt van deze stad, wilt verkopen, dan kunnen wij jou begeleiden om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Met de expertise die we hebben in dit vakgebied helpen wij jou om dit volgens al jouw wensen te laten gebeuren. Een huis verkopen is namelijk maatwerk. Wij nemen daarom de tijd voor jouw woning, we luisteren naar al je wensen en staan op elk moment klaar wanneer dit jou uitkomt. Als makelaars in Leeuwarden helpen we jou om het beste resultaat voor je neer te zetten. Je voelt je bij ons echt thuis. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *